Změňte svůj interiér nábytek, schody nebo obklady pomocí samolepek na stěnu. jednoduchá a okouzlující úprava!
Mar, 2 2021   |   Trendy & Inspirace

Změňte svůj interiér nábytek, schody nebo obklady pomocí samolepek na stěnu. jednoduchá a okouzlující úprava!

Dekorativní samolepky jsou originálním a poutavým nápadem pro rychlou změnu interiéru. Pokud nechcete věnovat čas a energii důkladnému úklidu, samolepky dodají vašemu interiéru nový vzhled za méně než 30 minut.

Samolepky na obklady do kuchyně

Ačkoli obklady na stěny v kuchyni jsou nyní často nahrazovány skleněnými panely, můžete je vidět v mnoha interiérech. Obklady na stěnu mají své silné stránky – mohou vydržet mnoho let v téměř nezměněném stavu, ale mají také nevýhody, protože po nějaké době mohou začít nudit. Nechcete měnit obklady za nové a už se nemůžete ani podívat na kuchyňskou stěnu? S tím pomohou samolepky na obklady do kuchyně. Mají různé velikosti, takže můžete snadno přizpůsobit velikost samolepky jednotlivým obkladům. Díky rozmanitosti dostupných vzorů a barev bez problému přizpůsobíte samolepky na zeď každému uspořádání interiéru. Samolepky na obklady můžete odlepit a znovu přilepit. Nechte se inspirovat portugalským folklórem, mexickou energií nebo čínským porcelánem a osvěžte svou kuchyň na jaře!

naklejki na kafelki do kuchni

Samolepky na kuchyňský nábytek

Kuchyňský nábytek se obvykle vybírá jednou za několik (nebo dokonce tucet) let. Není divu, že po nějaké době používání může jeho design začít nudit. Naštěstí existuje mnoho způsobů, jak rychle a hladce obnovit vzhled nábytkových čel. Jedním z nich jsou samolepky na kuchyňský nábytek, které lze přilepit kdekoli na čelech nábytku. Jako samolepky na nábytek se dobře osvědčí sady vinylových samolepek. Vinylové samolepky jsou odolnější vůči vodě a nečistotám díky vrstvě vinylu, která chrání potisk před poškozením a oděrkami. I při každodenním používání vinylové samolepky potěší oko po dlouhou dobu.

Samolepky na schody

Schodiště v domě je místem, kde se zřídka rozhodujeme pro dekorace. Schody nám slouží pouze k pohybu. Nicméně po rychlé proměně se mohou stát zajímavou a originální výzdobou domu. Samolepky na schody jsou zajímavým řešením v interiérovém designu. Dřevěné schody polepené samolepkami nejenže dostanou druhý život, ale dodají interiéru charakter. Samolepky na schody jsou tištěny na míru, proto je můžete snadno přizpůsobit schodům u sebe doma. Jsou samolepicí, takže se snadno aplikují. Je to rozhodně zajímavější (a rychlejší) alternativa k nátěrům pro obnovu dřeva a překrytí schodů.

Samolepky na stěnu do kuchyně

Stěny v kuchyni jsou nejen obklady, které lze osvěžit pomocí samolepek. Je to také prostor pro nástěnné dekorace, jako jsou například obrazy, hodiny nebo samolepky na zeď s květinami. Květinové kompozice jsou velmi vkusným motivem, který dodává interiéru jemnost a decentnost, a mimochodem zapadá do letošních trendů návratu k přírodě. Obrovská poupata květin či květinová louka oživí bílé zdi a dodají jim jedinečné kouzlo. Malé květinové loučky navodí jemnou a decentní náladu do kuchyně udržované ve skandinávském stylu.

Samolepky na nábytek do dětského pokoje

Samolepky na nábytek do dětského pokoje změní vzhled místnosti za méně než hodinu a zároveň ochrání nábytek před nečistotami, otisky prstů a škrábanci. Nábytek v dětském pokoji se nejčastěji poškodí, zejména když je v pokojíčku aktivní mrňousek. Než se však rozhodnete jej vyměnit, vyzkoušejte samolepky na nábytek do dětského pokoje, zejména ty, které jsou určeny pro výrobky řady IKEA KURA BED či IKEA KALLAX. Tyto samolepky se snadno aplikují, jsou různobarevné, a proto osloví i nejnáročnější děti. V nabídce samolepek určených pro výrobky IKEA najdete vzory s rostlinným a botanickým motivem, abstrakce a geometrické vzory. Samolepky na samolepicí fólii jsou odolné vůči oděru, proto riziko opotřebení vzoru při každodenním používání nábytku je velmi nízké.

nálepky na nábytek do dětského pokoje


JAKOU FOTOTAPETU SI ZVOLIT DO LOŽNICE?

INTERIÉROVÉ TRENDY 2021 – PŘIPRAVTE SE NA ZMĚNY