Samolepky na obklady – levné nápady na zakrytí starých keramických obkladů
May, 12 2022   |   Tipy Deco

Samolepky na obklady – levné nápady na zakrytí starých keramických obkladů

Rádi bychom vám ukázali jednoduché a stylové způsoby, jak vylepšit svůj domov s omezeným rozpočtem. Nechte se inspirovat a osvěžte svou kuchyň nebo obnovte a přidejte barvu koupelně pomocí samolepek na obklady.

Originální samolepky na keramické obklady – co jsou a jak je aplikovat?

Zakrytí starých obkladů speciálními samolepkami bude skvělým řešením, jak osvěžit prostor. Tato metoda je mnohem levnější než stržení starých obkladů a nahrazení jich novými. Díky samolepkám skryjeme zastaralý a poškozený povrch keramických obkladů, což jim dodá modernější a designovější vzhled.

Samolepky na obklady skvěle dodají charakter vaší kuchyni nebo koupelně, aniž byste tomu museli věnovat spoustu času a úsilí. Můžeme je aplikovat svépomoci během několika minut a vydrží mnohem déle než například barva. Hodí se k pokrytí jakéhokoliv počtu obkladů. Pokud jsou naše keramické obklady poškozeny, stojí za to je všechny zakrýt samolepkami. Pokud však naše stěna ještě nevypadá tak špatně, ale postrádá trochu důrazu, můžete si vybrat vzor, který jen zdůrazní styl prostoru.

Samolepky na keramické obklady jsou vyrobeny z odolného vinylového materiálu, který je odolný vůči znečištění, vlhkosti a UV paprskům. Jsou k dispozici v různých barvách a vzorech, což usnadní výběr tak, aby ladil s estetikou interiéru. Pokud cítíte potřebu změny, lze je snadno nahradit novými.

Jak nalepit samolepky na obklady?

Aplikace samolepek na obklady je velmi jednoduchá. Stačí z nich odstranit papírový podklad a pevně přitlačit k obkladu. V případě potřeby můžete samolepku přistřihnout nůžkami na odpovídající velikost. Je třeba mít na paměti, že před jejich aplikací je třeba dobře připravit povrch určený k olepení – umyjte a odmastěte obklady a počkejte, až uschnou. Nedoporučujeme aplikovat samolepky na obklady s viditelnou texturou. Může to ovlivnit strukturu samotné dekorace.

Kuchyňské panely v nevšední podobě

Máte v kuchyni staré a nudné obklady? Proměňte je přidáním trochy odvážného vzoru pomocí vinylových samolepek pro opakované lepení a odlepování. Jsou neprůhledné a zcela pokrývají stěnu, nebo chcete-li pouze její části. Díky tomu, že jsou pokryty speciálním laminátem, jsou voděodolné a mohou být bez problémů instalovány za sporákem nebo před kuchyňským dřezem.

 
Samolepky na obklady
 
Samolepky na obklady
 
Samolepky na obklady
 
Samolepky na obklady
 

Prohlédněte si již teď naše oblíbené kategorie samolepek do kuchyně! Najdete zde motivy inspirované portugalskými azulejos a krásný marocký designe.

Barevný doplněk do koupelny

Co takhle proměnit koupelnu? Každá místnost si zaslouží zvláštní zacházení! Díky sbírce samolepek do koupelny přestane váš interiér být nudný a stane se barevnější. Jak si vybrat samolepky do koupelny? Pracujte s barvami, které již v této místnosti máte. Oblíbený dávkovač mýdla, kosmetické košíky nebo lampy, díky nimž bude celé uspořádání kompaktnější a atraktivnější.

Samolepky na obklady – levné nápady na zakrytí starých keramických obkladů

Samolepky na obklady – levné nápady na zakrytí starých keramických obkladů

Samolepky na obklady 

Osvěžte svůj krb

Máte poškozené obklady vedle krbu, nebo vám chybí nějaká dekorace, která by výrazně ovlivnila celou náladu vašeho obývacího pokoje? Probuďte jej samolepkami! Díky nim projde krbové obložení během několika minut pěknou proměnou.

Samolepky na obklady

Kde koupíte samolepky na kachličky?

Samolepky na kachličky jsou navrženy tak, aby doplňovaly design interiéru a zakrývaly případné nedokonalosti keramických kachliček a jiných hladkých povrchů. Pokud v tuto chvíli nemáte dostatek finančních prostředků na řádnou výměnu obkladů, pak je takový doplněk dokonalým řešením. Ale kde je koupíme? Podívejte se již dnes na širokou nabídku samolepek na kachličky v našem obchodě!