Samolepicí nábytkové polepy – 5 nápadů pro jejich použití
Oct, 13 2022   |   Tipy Deco

Samolepicí nábytkové polepy – 5 nápadů pro jejich použití

Je možné rychle a snadno modernizovat starý nábytek? Samozřejmě! Pomohou s tím samolepicí nábytkové polepy, které lze umístit na vše, od stolů a židlí, až po police a skříně. Je to skvělý způsob, jak si přizpůsobit interiér podle vlastního vkusu. Podívejte se na některé z našich nápadů, kam je můžete umístit.

Samolepicí fólie na dveře

Chcete osvěžit své dveře? Není nic lepšího než samolepicí fólie! Díky nim nejen polepíte poškozený, starý vchod, ale také proměníte styl celé místnosti. Můžete si vybrat vzor napodobující světlé nebo tmavé dřevo, mramor nebo vsadit na něco odvážnějšího, jako jsou například tropické listy, květiny nebo mozaika. Takové vzory vnesou do vašeho domova trochu čerstvého vzduchu, aniž byste museli investovat do nákladné opravy nebo výměny dveří.

Koncept udělej si sám – polepy jako nástěnné dekorace

Máte doma prázdné zdi? A co třeba vlastnoručně zhotovené nástěnné dekorace? Zhotovení DIY obrazů není tak těžké, jak si myslíte! Vše, co potřebujete pro vytvoření ve vašem domě úchvatné zdůrazňující stěny, je trocha času a nápad. Pomocí polepů bude ještě snazší toto dílo zhotovit. Kupte si několik rámečků ve stejných nebo různých velikostech a pak si jednoduše vyberte motiv polepu, který bude barevně a tematicky ladit s designem vašeho pokoje. A samozřejmě se zdí! Je to tak jednoduché a může to znatelně ovlivnit design celého prostoru.

nábytkové polepy

Polepy na skříně a police

Komody, regály a police mohou snadno získat nový a unikátní vzhled díky jedinečným polepům. Výběr vzorů je obrovský, takže se vyplatí je použít k vytvoření jedinečného uspořádání a dosáhnout tak požadovaného efektu. Podívejte se, jak Iwona @iwona_jar používala náš produkt!

Samolepicí nábytkové polep

 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie

Coloray Wallpaper Shop (@coloraydecor)

Nábytkové polepy na psací stůl

Stále častěji přecházíme na práci na dálku a trávíme tak spoustu času u psacích stolů. Tak proč neproměnit jejich vzhled tak, aby se na nich lépe pracovalo. Díky nábytkovým polepům získá váš psací stůl nový život.

Samolepicí nábytkové polepy

Samolepicí nábytkové polepy do dětského pokoje

Chcete vnést do dětského pokoje trochu barev? Pomůžou vám s tím nábytkové polepy. Je to fantastický nápad, jak rychle a působivě změnit prostoru. Můžete je snadno nalepit na postel, skříňky, police, a dokonce i na hračky! Jednobarevné doplňky lze najednou trochu oživit jedinečnými motivy v různých barvách (např. polepy s květinami, polepy listí, pop-art polepy). Nápadů je nekonečně mnoho! Takže než začnete přemýšlet o nákupu nového nábytku, nezapomeňte: „proč něco měnit, když to můžete aktualizovat“.

nálepky na nábytek do dětského pokoje 

vrátit se
Čtěte také:

Domácí kancelář inspirace - tvůrčí nápady na pracovní prostor

Atmosféra vaší domácí kanceláře může mít významný vliv na vaši produktivitu a kreativitu. Jak ale proměnit všední prostor ve zdroj inspirace a produktivity? Klíčem je personalizace, pochopení vlivu barev a optimalizace prostředí pro pohodlí.

čtěte více

Jak vytvořit útulný bílý interiér: 5 kroků k minimalistické kráse

V interiérovém designu je něco nesporně přitažlivého na minimalistickém přístupu, zvláště když se koupe v čistotě a jednoduchosti bílé. Útulný bílý interiér není jen vizuálním potěšením; je to klidné útočiště, které nabízí klid a pohodu v našich často chaotických životech.

čtěte více

Fototapety příroda – pociťte sílu přírody ve svém domově

Fototapeta s motivem přírody je skvělý způsob, jak přinést krásu přírody do vašeho domova. Může se stát ústředním bodem prostoru nebo zdůrazněním, které dokonale doplní výzdobu celého interiéru. Použití fototapet s přírodou v uspořádání interiéru pomůže vnést do prostoru pocit rovnováhy a řádu.

čtěte více

Domácí kancelář – inspirace pro módní interiér

Při navrhování dokonalé domácí kanceláře je třeba zvážit několik faktorů. Například výběr vhodného osvětlení nebo pohodlného a ergonomického nábytku. Být organizován při práci na dálku je klíčem k produktivitě, proto vám poradíme, jak si připravit místo pro práci z domova.

čtěte více