Fototapety příroda – pociťte sílu přírody ve svém domově
Dec, 12 2022   |   Interiéry

Fototapety příroda – pociťte sílu přírody ve svém domově

Fototapeta s motivem přírody je skvělý způsob, jak přinést krásu přírody do vašeho domova. Může se stát ústředním bodem prostoru nebo zdůrazněním, které dokonale doplní výzdobu celého interiéru. Použití fototapet s přírodou v uspořádání interiéru pomůže vnést do prostoru pocit rovnováhy a řádu.

Příroda jako inspirace pro naši sbírku

Příroda je inspirací pro mnoho umělců a tapety nejsou výjimkou. Díky jedinečným motivům vycházejícím z přírody se váš dům nebo kancelářský prostor stane osobnějším místem. Tapeta s přírodou je vynikající volbou pro zvýrazňující stěnu. Její aplikace zajistí v prostoru uklidňující dojem. Existuje mnoho výhod aplikace fototapet s přírodním motivem, proto jsme vytvořili kolekci motivů, které se hodí do každého interiéru.

Fototapeta příroda 3D

Nejnovější trendy v interiérovém designu ukazují, že 3D fototapety se stávají oblíbeným dekorativním doplňkem mezi majiteli domů. A není to nijak překvapivé! Motivy trojrozměrných tapet oživují stěnu a prvky vzoru téměř vystupují z povrchu stěny a vytvářejí úžasnou iluzi hloubky. Díky 3D fototapetám s přírodním motivem se interiéry zdají být plné květin, stromů nebo mraků.

Fototapety příroda
 
Fototapety příroda

Fototapety s lesem – les v mlze, nebo možná džungle?

Existují různé verze fototapet s lesem – jehličnatý, březový, nebo třeba mystický les? Volba je na vás! Použití tohoto motivu tapety je skvělým nápadem, jak se přiblížit přírodě a vytvořit v interiéru skvělou atmosféru. Fototapeta zobrazující bambusový les, deštné pralesy nebo stálezelené lesy na svazích hor vytvoří působivé pozadí a dokonale osvěží prostor.

Fototapety příroda
 
Fototapety příroda
 
Fototapety příroda

Fototapety hory – mlhavá příroda v interiéru

Hory jsou symbolem síly, spirituality a neznáma. Představují největší výzvu a inspirovaly mnoho umělců k vytvoření uměleckých děl. Proč si tedy tento symbol krásy neumístit na zeď?! Nádherné barvy a tvary hor budou vypadat perfektně na stěně v ložnici za čelem postele (doporučujeme vzory jako: fototapeta hory v mracích, fototapeta hory v mlze). Naproti tomu fototapety hor v černobílých barvách jsou ideální do moderních uspořádání v obývacím pokoji.

Fototapety příroda

Fototapety s motivem oblohy – ještě blíže k oblakům!

Tapety s motivem oblohy nejenže dokonale promění atmosféru v místnosti, ale také ji dodají pocit většího prostoru. Díky nim se budete cítit, jako byste se dívali z okna, i když jste v kanceláři nebo v bytě. Fototapety oblaky jsou velmi oblíbené, protože mohou být dokonale začleněny do jakéhokoli typu prostoru a přizpůsobeny náladě, stylu nebo osobním preferencím. Díky nim je místnost elegantní a čistá. Velmi oblíbené jsou také fototapety hvězdné oblohy, které se často stávají neoddělitelným dekorativním prvkem v dětských pokojích.

Fototapety příroda
 
Fototapety příroda

Fototapety příroda do obývacího pokoje a ložnice

Svět přírody je pro mnoho lidí zdrojem klidu a pohody, a proto se fototapety s přírodou perfektně hodí do interiérů, jako je obývací pokoj nebo ložnice. Tapety s přírodním motivem jsou skvělým způsobem, jak vytvořit uklidňující atmosféru v interiérech, kde trávíme nejvíce času. Existuje mnoho druhů tapet s přírodou, ale pro výše uvedené prostory doporučujeme především lesní a horské motivy. Díky nim budou pokoje ideální pro ty, kdo milují klid a pohodu po náročném pracovním dni. Dodají také hloubku a originálně zdůrazní interiér.